Призовават се водачите на МПС да се движат с повишено

...
Призовават се водачите на МПС да се движат с повишено
Коментари Харесай

КАТ Русе осигурява присъствие в района на кръстовището на улица „Тулча“

Призовават се водачите на МПС да се движат с нараснало внимание

От 21 октомври Водният цикъл затвори кръстовището на улица „ Плиска “ с улица „ Тулча “. Поради натовареността на пътния сектор Община Русе насочи искане към ОД на Министерство на вътрешните работи да обезпечи полицейски патрул в региона за управление на придвижването. Още при извършените предварителни срещи с изпълнителя на строителните действия Община Русе откри недостатъци в плановата документи в частта, касаеща препоръчаната краткотрайна организация на придвижването в региона на кръстовището за интервала на строително – монтажните действия.

В тази връзка общинската администрация навреме сътвори нужната организация светофарната уредба да работи, само че с смяна в режима на пропускане на придвижването. За осъществяването на мярката е нужно софтуерно време по настройката на устройството.

Припомняме, че според плана посоченото кръстовище се затваря за придвижване на моторни транспортни средства и същите употребяват обходни направления. За интервала на краткотрайната организация на придвижването улица „ Митрополит Григорий “ - в сектора от улица „ Плиска “ към улица „ Студентска “, става еднопосочна, а улица „ Студентска “ става двупосочна - в сектора от улица „ Митрополит Григорий “ до улица „ Тулча “.

Призовават се водачите на МПС да се движат с нараснало внимание и да съблюдават прецизно въведената краткотрайна организация на придвижване.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР