Призоваваме президента Румен Радев да инициира консултации преди връчването на

...
Призоваваме президента Румен Радев да инициира консултации преди връчването на
Коментари Харесай

Манолова: Поведението на БСП е необяснимо, президентът да свика нови консултации |

„ Призоваваме президента Румен Радев да инициира съвещания преди връчването на третия мандат, с цел да не бъде изгубено скъпо време. Готови сме за диалози преди и след връчването на третия мандат ”. Това съобщи ръководителят на ПГ „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ Мая Манолова пред публицисти.

„ 24 часа, откакто Радев прикани партиите да беседват между тях и по-късно да излъчат явен знак, че са подготвени да сформират държавно управление – и Българска социалистическа партия след Има Такъв Народ, споделиха, че няма да вземат участие в съвещания преди връчването на третия мандат. За нас сходно държание е необяснимо. Очакването на хората е точно да бъдат положени старания, да бъде изработен компромис, политическите водачи да преглътнат партийното си его и да загърбят дребните политически партийни сметки, с цел да има държавно управление, което да преведе България пред идните три рецесии. Време е за водачество ", подчерта Манолова.

Според нея не е почтено по отношение на българските жители „ политическото единодушие да става пленник на партийни ползи ”.

По думите й ИБГНИ ще постави всички старания за съставянето на кабинет.

Манолова съобщи още, че от оглавяваната от нея коалиция са подготвени с предложенията си за преизчисляването на пенсиите и за актуализацията на бюджета.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР