Призовавам всички участници в кампанията за председател да се успокоят,

...
Призовавам всички участници в кампанията за председател да се успокоят,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Няма да дадем нито един глас за предложението на ГЕРБ за промени в Конституцията

" Призовавам всички участници в акцията за ръководител да се успокоят, да спрат с експанзията и опитите за дестабилизация на директния избор “, съобщи Корнелия Нинова на среща с членове на Българска социалистическа партия в София.

Социалистите от столичните региони " Изгрев “, " Триадица “, " Витоша “ и " Красна поляна “ показаха цялостна подготвеност да вземат участие в първия в историята на столетната партия директен избор на ръководител, стана ясно на срещата. Те поддържаха водача си Корнелия Нинова във провежданите от нея промени в партията.

" Нека отговорим на експанзията с гласоподаване. Нека страстите да се излеят в урните на 12 септември и посредством дейното гласоподаване на всички членове да се реши бъдещето на партията. Публичните престрелки, кавги единствено вредят на облика на Българска социалистическа партия. Застъпвам се за положителна акция, без нападки, а с излагане на визии за развиване, съответни политики и оферти “, акцентира пред съпартийците си Корнелия Нинова.

Тя изложи по време на срещата свършеното през мандата й отпред на Българска социалистическа партия: " За изтеклите 4 години доказахме че Българска социалистическа партия е мощ, като и на четирите избора увеличавахме поддръжката си. В този основен миг за историята на България още веднъж би трябвало да потвърдим, че партията е поръчител за правовия ред и обществената страна, за мира и справедливостта, за Конституция та и гражданските права “.

Корнелия Нинова увери: " Ще ги защитим изрично като няма да дадем нито един глас за предлагането на ГЕРБ за промени в Конституция та. Подкрепяме справедливите и мирни митинги и призоваваме всички наши членове и симпатизанти да вземат участие интензивно за промяна на олигархично-мафиотския модел на ръководство и въвеждане на машинно гласоподаване като гаранция за почтени избори “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР