Призован съм на разпит в прокуратурата. Подробности няма да давам,

...
Призован съм на разпит в прокуратурата. Подробности няма да давам,
Коментари Харесай

Призован съм на разпит в прокуратурата. Подробности няма да давам: Борисов

" Призован съм на разпит в прокуратурата. Подробности няма да давам, тъй като тече произвеждане ". Това съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. По информация на NOVA разпитът ще се организира в 15 часа в понеделник.

 

" Претършуваха всичко – тавани, чинии, тенджури, на двора, облекла, чорапи – всичко долу. И върви един и снима. Белким да намерят нещо. Никога не съм имал златни кюлчета. Как да ги намерят? Никога Горанов не ми е донасял пари ", описа Борисов за вечерта на задържането си. 

 

" Накрая подписахме протокола и помислих, че си отиват, а те викат, че би трябвало да ме задържат. Попитах ги за какво ме разкарват като панаирзжийска мечка, споделиха, че това е заповедта. 24 часа никой не пристигна да ни разпитва ", добави той. 

 

" След предишния четвъртък в България всеки може да арестува всеки, казвайки, че е очевидец на нещо, което не е несъмнено..Във вторник тук беше посланика на украйна, дружно с нашите депутати. Дадохме му цялостна поддръжка за Украйна. Казах ме му, че в случай че държавното управление внесе искане за поддръжка на Украйна, ние ще го подкрепим. Нахалството ми продължи на идващия ден с Порошенко, с Кличко и останалите я преподвърдихме. В четвъртък ме арестуваха, с цел да не може, в случай че влезе в Народното събрание такова нещо, ГЕРБ да е афектиран ". Това съобщи от своя страна ексфинансовият министър Владислав Горанов.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР