Признавам си, рокадите в правителството ме хванаха неподготовена. Не за

...
Признавам си, рокадите в правителството ме хванаха неподготовена. Не за
Коментари Харесай

10 мига на Ангелкова и защо няма да ни липсва

Признавам си, рокадите в държавното управление ме хванаха неподготовена. Не за друго, само че бях привикнала най-малко два пъти седмично да си поддържам връзка с Ангелкова посредством хейтминутки. Няма я към този момент радетелката за роден летен туризъм. Няма я към този момент упоритостта да превърнем Черноморието в парадайс. А в този момент кой ще поеме отговорността за незабравимите ни летни мемоари? Кой?

Именно в този момент, на изпроводяк, е редно да споделя и тези 10 мига на Ангелкова, поради които (не) ще ни липсва. 

#1. Отдадеността ѝ към българския туризъм

Очевидно Ангелкова се моли на колене да дойдат непознати туристи в България. Въпреки че тези молби нарушават положителния ѝ външен тип и постоянно осъмва със синини на коленете, тя е подготвена на всичко, с цел да потвърди професионализма си.

#2.  Тоалетите на Ангелкова

Ангелкова в никакъв случай не е харчила десетки хиляди за рокли и чанти. Просто залага на реплики или дрехи и аксесоари втора ръка… Не можем да ѝ го отречем – има усет дамата. А явно и нюх, тъй като намира хем евтиното, хем хубавото. И знае – " дяволът е в детайла ". Не, Ангелокова, тук грешиш – Дяволът носи Прада. Преди да е незает, несъмнено. 

#3. Ангелкова е родена звезда

Помните ли я по какъв начин заблестя на култовото за Холивуд събитие " Нощта преди Оскарите " и се похвали, че се е срещнала с Майкъл Дъглас и Гал Гадот. Така е, бива я за истинска (драматична) актриса.

#4. Ангелкова и упованието в Бог 

Неведнъж министърката на туризма се е уповавала във всевишния при прогнозите си за старт на летния сезон: " Дай боже, при оптимистична прогноза да има късен летен сезон ". За Вас ще има, Ангелкова, с тази (не)очаквана почивка. Обещавам!

#5. Ангелкова и строежите

Толкова доста време мина, а ние, непросветените жители, не се научихме да разграничаваме градеж на хотел от подпорна стена. А министърът обясняваше ли, обясняваше, че единственото общо сред тях е, че и двете уреди са четириетажни... 

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР