Признание от висш представител на ПентагонаМасово пропускали целите сиНай-новите американски

...
Признание от висш представител на ПентагонаМасово пропускали целите сиНай-новите американски
Коментари Харесай

Провал за най-модерните US ракети в Украйна

Признание от върховен представител на Пентагона
Масово пропущали задачите си

Най-новите американски високоточни ракети с огромен обхват GLSDB се провалиха в Украйна - това признава върховен представител на Пентагона, представен от военния портал “Дифенс уан ”.

GLSDB са точно управляеми ракети с обхват на деяние 150 километра. Системата се състои от бомба с дребен диаметър и ракетен мотор. Тези самонасочващи се ракети с американско-шведски дизайн се изстрелват, в това число от установки “Хаймарс ”.

Най-новият вид на този арсенал, който бе създаден за Украйна в бързи периоди, евентуално пропуща задачите си поради съветските системи за радиоелектронна война (РЕБ). Това споделя Бил Лаплант, върховен представител на Пентагона по време на тазгодишната конференция Global Security Forum, проведена от щатската изследователска организация Center for Strategic and International Studies (CSIS).

Лаплант споделя, че евентуално Украйна към този момент не се интересува от оръжието. “Когато изпратите нещо на хората в борбата на живота им, което просто не работи, те ще го опитат три пъти и просто ще го захвърлят ”, показва военният специалист.

Въпреки че името на боеприпаса не е категорично оповестено, евентуално става дума за ракетите GLSDB, създадени от американския колос “Боинг ” взаимно с шведската отбранителна корпорация Saab, акцентира “Дифенс уан ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР