Призивите за готовност на изборите са насочени не към опонентите,

...
Призивите за готовност на изборите са насочени не към опонентите,
Коментари Харесай

Cоциолог: Едва ли може да очакваме предсрочни избори

Призивите за подготвеност на изборите са ориентирани не към съперниците, а към хегемона, заплашват, че ще скапват сглобката. Едва ли може да чакаме предварителни избори. Всички си дават сметка какво би ги чакало при нов избор. Това сподели социологът Кольо Колев за " Твоят ден ".

По думите му в обществото се долавя глухо ръмжене, което споделя " писна ни от нелепости ". Получи се голямо разминаване сред упования и действителност. ПП–ДБ получиха геополитически бонус при сформиране на държавното управление - с 63 депутати се почувстваха доста мощни. Независимо от това претендират за от ден на ден власт, наподобяват на куче, което гони кола. Ако я хване дали ще знае какво да прави? ", попита той.

Математикът проф. Михаил Константинов на собствен ред съобщи, че евентуално сглобката ще понесе погром на евроизборите. " Ако се направи избор 2 в 1 злополуката ще бъде цялостна, по тази причина няма да позволен да се случи, а ще си доизкарат мандата. Денков не е подобаващ за външен министър ", счита той разяснява той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР