Възможно ли е в настоящата предизборна ситуация да се води

...
Възможно ли е в настоящата предизборна ситуация да се води
Коментари Харесай

Експерт за великденските добавки: В момента се казва: „Ние ви обичаме, елате да гласувате“

Възможно ли е в актуалната предизборна обстановка да се води рационална финансова политика? Темата разясняват някогашният обществен министър Христина Христова и икономистът Красен Станчев в ефира на предаването „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.

Христова е на мнение, че наложително би трябвало да има рационално харчене на пари. „ Това, че страната прави жест към хората в пенсионна възраст, не е неприятно, само че то се свързва с пенсионната система. Бих попитала обаче какво се случва с хората, които нямат пенсия? “, разяснява някогашният обществен министър.

Станчев сподели, че политиката за разпределяне на добавки е опит да се харесаш на хората. Експертът разясни, че бюджетът на Национален осигурителен институт няма да пострада от великденските добавки, само че въпросът е в стабилността на цялата система. „ В момента се споделя „ Ние ви обичаме, елате да гласувате “, разяснява Станчев.

Христова бе безапелационна, че грижата за вложенията ще увеличи приходите на хората. Според Станчев приходите порастват по-бързо от стопанската система и вложенията са по-малко.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР