Призиви за оставката на министъра на отбраната Тодор Тагарев отправиха

...
Призиви за оставката на министъра на отбраната Тодор Тагарев отправиха
Коментари Харесай

БСП и “Възраждане” поискаха оставката на Тагарев

Призиви за оставката на министъра на защитата Тодор Тагарев насочиха и депутатите Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия и водача на “Възраждане ” Костадин Костадинов, съобщи кореспондент на БГНЕС. Депутатите от двете партии са извънредно недоволни от работата на министъра на защитата.

“Ние настояваме за оставката на цялото държавно управление и за предварителни избори ”, разяснява Костадинов.

“Тагарев би трябвало да си върви ”, настоя и Гуцанов от Българска социалистическа партия.

Днес и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска военният министър да бъде заменен по време на ротацията.

В коридорите на Народното събрание водачът разяснява изявление от тази заран на министър Тагарев, в което на въпрос дали 100-те БТР-а са потеглили за Украйна, той е споделил, че са към момента в София.
" Естествено, че би трябвало да има промяна. Това е неработещ министър, който на толкоз високи равнища работи, че му били отговорни зам.-министрите, било му отговорно Министерство на вътрешните работи и всички останали на земното кълбо. Само той е на високите обороти ", съобщи Борисов.

" В Секретно деловодство има информация и би трябвало да ви кажа, че аз не бих отишъл при Зеленски никога преди да съм извършил решенията на Народното събрание, а той не ги е ", добави още водачът на ГЕРБ.

" Каквото и да ми напишат в този доклад (бел. от ред. - анализът за министрите), той работата не си е приключил ", безапелационен бе Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР