Приятен за държане в ръка - със заоблени ъгли и

...
Приятен за държане в ръка - със заоблени ъгли и
Коментари Харесай

Galaxy А41 – впечатляващ дисплей и комбинация от камери

Приятен за държане в ръка - със заоблени ъгли и гланцирана повърхнина

A41 разполага с 6,1-инчов Super AMOLED Infinity-U екран
(снимка: Samsung)

Новият Galaxy A41, показан през днешния ден в Европа от Samsung, се отличава с стилен дизайн, впечатляващ екран, мощна композиция от камери и издръжлива батерия. Смартфонът се чака на пазара в България през месец май.

Компактният A41 разполага с 6,1-инчов Super AMOLED Infinity-U екран, оборудван е с издръжлива батерия с потенциал 3500 мАч за интензивно потребление през целия ден и 15-ватово бързо зареждане.

Моделът предлага многофункционална композиция от задни камери – съществена 48MP, макро камера 5MP и ултра-широкоъгълна 8MP за изразителни близки проекти и просторни хоризонтални фотографии.

С предната 25MP камера, снабдена с функционалност Live Focus, смарт телефонът дава обещание качествени селфита и видео-разговори.

Galaxy A41 е прелестен за държане в ръка: заоблените ъгли и гланцираната повърхнина обезпечават комфортен захват и оферират нова палитра от цветове. Смартфонът впечатлява и с „ ритмичната “ си шарка на гърба.

На българския пазар Galaxy A41 ще бъде разполагаем през месец май в цветовете черно, бяло и синьо. Цената на смарт телефона към момента не е оповестена.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР