Приятелят на бившата Мис България Ивайла Бакалова - Веселин Денков,

...
Приятелят на бившата Мис България Ивайла Бакалова - Веселин Денков,
Коментари Харесай

Таен свидетел твърди: Мъжът на Ивайла Бакалова е плащал на ултраси да влязат в протеста с благословията на Божков

Приятелят на някогашната Мис България Ивайла Бакалова - Веселин Денков, е взел участие в скица за финансиране на ултраси, които да се включат в митингите против властта. Това споделя скришен очевидец (номер 565) против Денков, твърди в. " ".
Тази седмица се появи информация, че, само че тя самата към този момент сподели, че не е била арестувана. Но Денков беше изправен през вчерашния ден пред Специализирания углавен съд и точно там нескрито излязоха показанията против него - че давал пари на ултраси да окървавят митинга и че това ставало в скица с избягалия в Дубай и издирван по 19 обвинявания от българското правораздаване Васил Божков.
 Божков с апел към Борисов: Съберете малко достолепие и си ходете с мир Божков с апел към Борисов: Съберете малко достолепие и си ходете с мир
Срам е да се наричате политик. Съберете малко храброст и си ходете с мир. Бъдете самоуверен. С тези думи приключва последния си апел във Фей...
Обвинението против Денков е за присъединяване в проведена незаконна група (ОПГ), която се занимавала с рекет, закани, лихварство. Според Специализираната прокуратура основни настоящи лица в ОПГ били татко и наследник Ивайло и Александър Георгиеви, известни като Пифа и Малкия Пиф. Бандата работила от януари 2018 до 28 август 2020 година, когато Пифовете бяха задържани при акция на Спецпрокуратурата и антимафиотите от ГДБОП.
Според свидетелски показания, заложните къщи на Георгиеви работели с пари на Денков. А очевидец номер 565 твърди, че Денков се тормозил доста, откакто прокуратурата подгони Васил Божков и взел участие в срещи с ромски водачи, с цел да уреди финансова поддръжка за престъпни детайли, които да влязат в митинга против властта.
" Той е медиаторът сред Васил Божков и хората на улицата ", декларирал тайният очевидец. Неговите показания бяха оповестени обществено от юриста на Денков - Ина Лулчева. " Това издава действителната воля на прокуратурата въз основата на личните ѝ хипотези за съпричастност на моя подзащитен към Васил Божков и митингите, той да бъде арестуван непременно ", разгласи пред съда Лулчева. Според нея, същият очевидец приказвал явно погрешни неща, като да вземем за пример, че Денков бил спряган за гарант на убийството на. Кой в действителност до момента беше апетитен за главен обвинен по този случай -! Но Денков е разследван за изнудване на Марангозова.
Засега Денков остава в ареста, само че може да апелира пред Апелативния профилиран съд.
 Арестуван е прочут бургаски предприемач, дали тъй като е обвързван с Божков и ескалацията на митингите? Арестуван е прочут бургаски предприемач, дали тъй като е обвързван с Божков и ескалацията на митингите?
Известният бургаски предприемач Николай Филипов, който избира да не се обявява обществено, е бил задържан при акция на Специализиранат...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР