Приятелството си е приятелство, ама в политиката всичко е пари.

...
Приятелството си е приятелство, ама в политиката всичко е пари.
Коментари Харесай

Приятелството си е приятелство, ама в политиката всичко е пари. И синджир, разбира се!

Приятелството си е другарство, но в политиката всичко е пари. И синджир, несъмнено! Това написа в квой коментар Елена Гунчева-Гривова.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Понеже обичам да обмислям и доста добре знам какво се случва в общинските препоръки, да поразсъждаваме върху следната догадка:

Един партиен водач, да речем Х и неговото протеже, да го назовем Д, са дали обещание на различен партиен водач, наименуван примерно Б, че ще създадат всичко допустимо в София да не се избере ръководител на СОС и надлежно да се провокират нови избори, когато партийния водач Б ще предложи претендент, който да завоюва. И напълно хипотетично са взели едни пари и/или са им обещани всякакви неща.

Те са поели ангажимент, че нещата ще се случат по планувания метод

Едни други общински съветници, да ги назовем У, са усетили какво се случва, имали са лично мнение и са дали своят вот по този начин, както са решили, че е вярно, наивно смятайки, че някой ги е пратил там да правят работа, а не да въртят едни схеми и да обслужват едни ползи.

Първата група – водачът Х и протежето Д, се оказват в обстановка да не са си изпълнили уговорката, и би трябвало, о, смут, да върнат парите. А хипотетично се приказва, че те кръв повръщат, пари не връщат.

Тази напълно отвлечена възможна догадка може да изясни бесът, с който изключиха едни свои съпартийци и остарели другари. Приятелството си е другарство, но в политиката всичко е пари. И синджир, несъмнено!

Още отзиви четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР