Приятелско напомняне към чиновниците, които не произвеждат, а получават заплати

...
Приятелско напомняне към чиновниците, които не произвеждат, а получават заплати
Коментари Харесай

Аламанов към Василев: Не е добре в криза политиците да се карат. Бившите още не проумяват как ги намразиха

Приятелско увещание към служителите, които не създават, а получават заплати от труда на другите: Не знам какъв брой заплащат в Гърция, само че в случай че някой политик в Гърция си разреши да даде подготовка на бизнеса, той изчезва от политическата сцена на секундата. Ако някой политик В Гърция си разреши да промени налози и такси от през днешния ден за на следващия ден, той изчезва от политическата сцена на секундата. В Гърция налозите, платени от бизнеса, се връщат като добра инфраструктура, като работеща администрация, като понижаване на пречките пред бизнеса.

Та, преди да се вършат сходни съпоставения, добре е да се намерения какви са отговорностите на администрацията. Като да вземем за пример администрацията да стартира да си заплаща осигуровките в цялостен размер.

Ако на администрацията и синдикатите не им харесва българския бизнес, свободни са да отидат някъде другаде и да си потърсят различен бизнес. Нека не ни разрешават да ги задържаме тук принудително. Пък да забележим дали ще намерят различен, който да ги търпи толкоз.

И да, в рецесия политиците не е добре да се карат. А да търсят съдружници. Защото може да отворят толкоз доста фронтове, че да не схванат по какъв начин ще паднат. За информация, Бившите. Още не проумяват по какъв начин всички ги намразиха.

Приключвам, тъй като би трябвало да работя. За да заплащам налози, които всевъзможни служители да раздават и да се вършат на велики.

Любомир Аламанов, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР