Приятелски клуб "Choppers Kozloduy" събра средства за двойка с репродуктивни

...
Приятелски клуб "Choppers Kozloduy" събра средства за двойка с репродуктивни
Коментари Харесай

Мотористи събраха средства за двойка с репродуктивни проблеми от Козлодуй

Приятелски клуб "Choppers Kozloduy " събра средства за двойка с репродуктивни проблеми от града. 900 лв. са постъпили от коледната акция, с която мотористите взеха решение да поддържат акцията на фондация "Искам бебе " за повече деца на България. Средствата към този момент са по сметката на фондация "Искам бебе ", изясни координаторът на организацията за Северозападна България Здравка Гергова.
"Изключително съм горда и признателна на другарски клуб "Choppers Kozloduy " за поддръжката, която оказаха на двойки от района, в действителност една е двойката, която ще финансираме. Сумата, която те събраха по Коледа, е 900 лв.. Сумата към този момент е преведена по сметката на фондация "Искам бебе " и с нея ще бъдат заплатени проучвания и съпътстващи процедури по пътя към мечтаната рожба на едни наши нови другари - Галя и Краси. Те са едно прелестно семейство от град Козлодуй. "
Необходимите проучвания и съпътстващи процедури ще бъдат осъществени в определена от фамилията клиника по репродуктивна медицина, добави Здравка Гергова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР