Приятелката на Рони О'Съливан Лайла Руас е казала на Али

...
Приятелката на Рони О'Съливан Лайла Руас е казала на Али
Коментари Харесай

Приятелката на Рони О`Съливан казва на Али Картър млъкни си устата, докато тя влиза във вражда

Приятелката на Рони О'Съливан Лайла Руас е споделила на Али Картър " мълчи си и бъди положително момче ", до момента в който тя произнесе своята присъда за горчивия спор сред двамата играчи.

След финала на Мастърс шампионата в Александра Палас по-рано този месец, Картър удари съперника си, откакто О'Съливан падна от 6-3, с цел да завоюва 10-7 и да завоюва осмата си купа. Двойката имаше мразовити връзки през годините, само че напрежението се ускори, когато Картър упрекна О'Съливан, че " сопли на всички места по пода ".

О'Съливан беше известен за мненията на Картър след мача конференция и стреля право в отговор, заклеймявайки Картър като шибан призрачен сън и потвърждавайки, че има " проблеми ". В натоварената с псувни тирада О'Съливан подвигна междинен пръст и изглеждаше сърдит на Картър.

Няколко дни по-късно Картър отговори и настоя, че О'Съливан се нуждае от поддръжка за психологично здраве, признавайки: „ Всъщност го скърбя. Не мисля, че той е толкоз добре, душевен. “ Публичният спор продължи в Световното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР