Приятелка и състудентка на убития Пейо Пеев - Лора Минева,

...
Приятелка и състудентка на убития Пейо Пеев - Лора Минева,
Коментари Харесай

Вижте убития от тъщата и жена си Пейо Пеев

Приятелка и състудентка на убития Пейо Пеев - Лора Минева, разгласява негова фотография във фейсбук. По думите й той е от хората, които са погубени от добротата си и е търпял систематичен тормоз от брачната половинка си Габриела и майка й Красимира. 

Както стана известно, тялото на 44-годишния мъж беше открито на 19 януари в кола на Витоша. Имало е опит да бъде разпален, с цел да се заличат следите. Убит е в София, пред дома на Габриела. Според следствието е удушен от тъща си Красимира, която е някогашен посланик. Тя била на задната седалка в колата, а Пейо - на шофьорското място. Дъщерята Габриела е затискала вратата на автомобила, с цел да не избяга. Тя също е имала политическа кариера. Мотивът за закононарушението е спор дали едно от децата на двойката е от убития мъж. По случая са се водили и правосъдни каузи.

Лора Минева споделя още, че Габриела Славова не разрешавала на Пейо да признае щерка си. 

" Малко откакто ни показа Габриела, започнаха проблемите им с детето. Тя внезапно стартира под напън на майка си да не желае Пейо да има общо с щерка си. Казвала, че заслужава по-добро бъдеще. Знаех, че майката Красимира Трифонова живее в чужбина и главният й мотив Габриела да не му даде правата бил, че в случай че му ги даде, Габриела нямала да може да пътува с щерка им в чужбина ", сподели Лора пред Нова телевизия.

В понеделник някогашният народен представител от " Продължаваме промяната "  Велико Минков призна, че е татко на дребното дете на Габриела Славова и планове погубен и запален Пейо Пеев.
  " Имам съображение и съм сигурен, че съм биологичен татко на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е упрекната в убийството на брачна половинка си Пейо Пеев ", написа той във фейсбук профила си. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР