Приятелка и състудентка на убития Пейо Пеев - Лора Минева,

...
Приятелка и състудентка на убития Пейо Пеев - Лора Минева,
Коментари Харесай

Ето го убития от тъщата си Пейо Пеев

Приятелка и състудентка на убития Пейо Пеев - Лора Минева, разгласява негова фотография във Facebook, видя " Фокус " . Ето какво написа дамата, качваме го без редакторска интервенция:

" Здравейте! Днес разбрах, че моят най-хубав другар, от студентските години, Пейо, е бил погубен! В потрес съм! Обезверена и апелирам за съпричастност.

Убит е от тъща си- изтъкнат посланик (Красимира Трифонова) и брачната половинка му Габриела Славова- претендент в листата на Политическа партия, в Бургас.

Пейо беше най-хубавият човек, който познавам и в случай че има случаи на домашно принуждение над мъже, то той влиза в статистиките. Мога да намеря стотици хора, които да потвърдят думите ми. Той е от хората, които добротата погуби. Той търпеше систематичен душевен тормоз от жена си и тъща си, до момента в който най-после не го убиха.

Удушили са го и след това са запалили колата с цел да прикрият следите. Намерили са го обезобразен. Причината, съгласно медиите, спор за наставнически права. По новините споделиха, че въпросните обвинени били публични персони, по тази причина не желали публичност. Тези утайки са на първо място нарушители и това би трябвало да се знае!

Нито един повече! ", написа Лора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР