Приятели, седесари, варненци! В неделя на 29 октомври отново ще

...
Приятели, седесари, варненци! В неделя на 29 октомври отново ще
Коментари Харесай

СДС: Седесари гласувайте, времето на Варна е ваше!

Приятели, седесари, варненци!
В неделя на 29 октомври още веднъж ще застанем пред урните, с цел да изберем верния път за развиване на родния ни град. След толкоз доста избори в последните години неизбежно си задаваме въпроса имаме ли в действителност действителен избор за личното си богатство, за бъдещето на децата ни, за спокойствието на родителите ни. СДС-Варна, постоянно е имал явен отговор – всяко персонално изпитание носи принос в нашия групов триумф.

Съюз на демократичните сили не се разколеба в европейския път на Варна.

Не се отхвърли и продължи да работи в интерес на дясно мислещите варненци, които основават богатствата. Които, горди с героичното минало на нашия град, свързват своята вероятност с проспериращото настояще на европейските нации.

Времето на Варна е ваше!

Време е да спрем да си играем на промени.

Време е да спрем опитите за изтриване на традициите и полезностите на православния ни народ.

Съюз на демократичните сили НЕ поддържа:
джендър идеологията клиентелизма локалния феодализъм псевдонационализма неолиберализма – скрития комунизъм.


Съюз на демократичните сили поддържа Иван Портних за кмет през 2013 година Заради потвърдено положителния резултат от ръководството му го подкрепихме и през 2015 година, 2019 година Убедени сме, че и през днешния ден той е най-хубавият избор за варненци, по тази причина го поддържаме и на тези избори с №7 . Подкрепяме и претендентите за районни кметове от неговия екип – за „ Вл. Варненчик “ Николай Костадинов с №7, за „ Аспарухово “ Ивайло Маринов с №7, за „ Одесос “ Биляна Раева с №7.  

В СДС-Варна, ще поддържа Веселин Василев с №25 , доскорошен зам.-кмет на региона и секретар на общинската организация във Варна.

Съюз на демократичните сили избира съветници с бюлетина номер 25. Това са хора, които със своята ще бъдат част от дясното ръководство, което отваря пътя за просперираща локална стопанска система и растящо богатство на варненци.

Всеки човек е значим!

Всичко е в нашите ръце!

Всяка концепция може да стане действителност!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР