Приятели на зверски убития Андрей Монов разкриха цялата истина за

...
Приятели на зверски убития Андрей Монов разкриха цялата истина за
Коментари Харесай

В контра ВИДЕО приятели на Андрей Монов разкриха цялата истина за убиеца Полфрийман

Приятели на свиреп убития Андрей Монов разкриха цялата истина за килъра Джок Полфрийман. В YouTube те качиха свое видео в отговор на каченото преди дни съвсем анонимно, което по думите им манипулира и внушава лъжи.

Както БЛИЦ заяви , видео с фрагменти от охранителни камери от нощта на убийството на Андрей Монов от австралиеца Джок Полфрийман беше оповестено в уеб страницата за видеосподеляне. Записът, озаглавен "Истината за Полфрийман ", е неизвестен, само че създателите му настояват, че е взет от кориците на правосъдното делото.

В същото време обаче потребителите в обществените мрежи са скептични и считат, че става въпрос за поръчка.

В коментар към своя клип приятелите на убития Андрей декларират, че са търпели задоволително. „ Не разбираме каква е задачата на тези операции, съвсем 12 години след убийството, години след решението на съда.

Да, очевидците бяха разпитани, видеата гледани, доказателствата прегледани, експертизите направени, специалистите изслушани. Версията, която в този момент се пробват да стартират, даже не съответствува с версията на килъра, която сподели в показанията си в съда.

Ние бяхме на делата и помним. Не, не сме удовлетворени от присъдата, тъй като считаме, че ликвидиране и опит за ликвидиране заслужава надалеч по-строго наказване от тези 20 години.

Петьо Блъсков: Калпакчиев и Хелзинкският комитет са биз-бизе

Но, правораздаването става в правосъдната зала. Припомняме това особено за Джок Полфрийман и юристите му. Той бе приет за отговорен и наказан.

Много се надяваме политизирането и потреблението на случая за персонални и политически цели да спре и да оставите Анди да почива в мир”, пишат те в текста към фрагментите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР