Приянка Чопра и Ник Джонас посрещнаха у дома дъщеричката си,

...
Приянка Чопра и Ник Джонас посрещнаха у дома дъщеричката си,
Коментари Харесай

След 100 дни в неонатология бебето на Приянка Чопра и Ник Джонас е у дома

Приянка Чопра и Ник Джонас посрещнаха вкъщи дъщеричката си, откакто тя прекара 100 дни в неонатология. Двойката заяви щастливата новина с съчувствен кадър в Инстаграм.

Двамата родители признават, че пътуването на всяко семейство е друго и неповторимо и изисква религия, а тяхното е било предизвикателство, което им е помогнало да схванат какъв брой скъп и съвършен е всеки миг. Чопра и Джонас се обърнаха един към различен с извънредно топли думи. Актрисата написа, че обичаният й е единственият, с който би направила това и че му благодари, че я е направил майка.

"Скъпа, ти ме вдъхновяваш по всевъзможен метод и поемаш тази нова роля с такава лекост. Благодарен съм, че съм на това пътешестване с теб ", написа от своя страна музикантът.



39-годишната Чопра и 29-годишният Джонас оповестиха, че са посрещнали на бял свят първото си дете през януари. Момиченцето е родено от сурогатна майка и се споделя Малти Мари Чопра Джонас.

Двойката, която подписа брак през 2018 година на обилна женитба в Индия, траяла пет дни, за първи път споделя, че детето е било дълго време под лекарско наблюдаване.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР