Привличането на вниманието и интереса на някого, когото искате да

...
Привличането на вниманието и интереса на някого, когото искате да
Коментари Харесай

Само за жени: 8 начина да го накарате да ви иска

Привличането на вниманието и интереса на някого, който желаете да ви желае, може да бъде предизвикателство. Без значение дали става въпрос за сантиментален интерес или някакво друго общо предпочитание, значимо е да научите по какъв начин да впечатлите и да привлечете вниманието на индивида.

В тази публикация ще разгледаме осем метода, които могат да ви оказват помощ да го накарате да ви желае и да се свържете с него по-силно.

1. Покажете същинска заинтригуваност

Един от най-важните способи да го накарате да ви желае е да покажете същинска заинтригуваност към него. Слушайте го деликатно, задавайте въпроси и проявете интерес към неговите отзиви и ползи. Покажете му, че сте подготвени да го разберете и да го приемете подобен, какъвто е.

2. Използвайте позитивен език на тялото

Езикът на тялото е мощно средство за връзка и може да изрази вашите усеща и ползи към индивида насреща. Поддържайте отворена и приветлива поза, гледайте го в очите и се усмихвайте. Това ще го накара да се усеща притеглен и мечтан във вашата компания.

3. Говорете си повече

За да го накарате да ви желае, е значимо да изградите мощна връзка с него. Намерете общи тематики за диалог и провеждайте забавни полемики. Покажете му, че сте интелигентни, занимателни и вълнуващи събеседници. Създайте връзка, която е учредена на взаимно схващане и реципрочност.

4. Бъдете самоуверени

Самоувереността е основна за впечатляване на другите и за привличане на техния интерес. Вярвайте в себе си и в своите качества. Изразете себе си с изясненост и мощ, без да се превръщате в арогантна персона. Бъдете уверени в това, което казвате и вършиме, и го накарайте да ви види като надеждна и впечатляваща персона.

5. Покажете му, че го подкрепяте

Нищо не демонстрира по-силно предпочитание да бъдете с някого, в сравнение с поддръжката и вниманието, които му предоставяте. Бъдете там за него в моментите на потребност и покажете, че му предоставяте своето цялостно внимание. Подкрепете го в неговите цели и упоритости и вярвайте в него.

6. Бъдете достоверни

Автентичността е привлекателна и работи като магнит за всевъзможен тип взаимоотношение. Не се преструвайте и не играйте функции, с цел да го накарате да ви желае. Бъдете същински и отворени, показвайки своята уникалност и характерност. Това ще го притегли към вас, защото ще види и оцени същинската ви персона.

7. Покажете си самостоятелност

Независимостта и самостоятелността ви могат да бъдат доста привлекателни. Не бъдете прекомерно вкопчени към него и не се нуждайте непрекъснато от неговото наличие и утвърждение. Запазете своите ползи, другари и независими действия. Това ще ви направи по-интригуващи и мечтани.

8. Не бъдете настоятелни

Въпреки че желаете да го накарате да ви желае, значимо е да не сте настоятелни. Не го преследвайте или го тормозете с несъразмерни известия или повиквания. Оставете място за него да почувства независимост и да ви избере непринудено. Покажете му, че сте налични и забавни, само че не го натоварвайте с прекомерно доста упования.

Да накарате някой да ви желае изисква комбиниране от разнообразни фактори - от същинска заинтригуваност и внимание към него до самонадеяност и достоверност. Използвайки осемте посочени метода, можете да създадете мощна връзка и да привлечете интереса на този човек, който желаете да ви желае. Важно е да помните, че опциите и резултатите могат да варират според от съответната обстановка и личността на всеки обособен човек. Бъдете отворени, подготвени да се адаптирате и да употребявате своите неповторими качества, с цел да създадете добра връзка с него.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР