Привличането на Георги Миланов без пари е един от най-големите

...
Привличането на Георги Миланов без пари е един от най-големите
Коментари Харесай

Левски може много лесно да изпусне Георги Миланов

Привличането на Георги Миланов без пари е един от най-големите трансферни удари на Левски през последните години. Халфът, който не беше играл в формален мач година и половина, стремително се трансформира в съществена движеща мощна на „ Герена “.

С просто око се вижда, че някогашният национал е футболистът с най-висока класа в Левски. И това в случай, че Миланов към момента не е влезнал във форма. Има обаче един значим подробност към прехвърлянето на халфа, който сигурно не радва нито шефовете, нито треньорското управление, нито съотборниците му.

Георги Миланов се е съгласил да одобри офертата от Левски, тъй като „ сините “ са изпълнили едно значимо негово изискване. Според уговорка в контракта халфът ще може да напусне клуба още през януари, в случай че някой заплати 50 000 лв. на Левски за правата му. Тази сума се дефинира от заплатите, които играчът ще вземе до края на актуалната година.

Юношата на Литекс все още прибира тавана на заплати на „ Герена “, който е в размер на 10 000 лв.. Той подписа със „ сините “ при започване на месеца, което значи, че до януари ще е взел 50 бона от Левски във тип на месечни хонорари.

В упоменатата нагоре уговорка, за която Миланов е упорствал, попада изискването, че футболистът може да напусне „ Герена “, в случай че някой заплати вложеното от Левски в него. Припомняме, че „ сините “ подписаха с халфа за един сезон, само че е доста евентуално, в случай че двете страни са удовлетворени, контрактът да бъде продължен към Нова година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР