Привлеченият за 180 млн. евро призна, че засега няма да

...
Привлеченият за 180 млн. евро призна, че засега няма да
Коментари Харесай

Килиан Мбапе изплаши ПСЖ с признание

Привлеченият за 180 млн. евро призна, че към този момент няма да бърза с възможното възобновяване на договора си с. Той има контракт с клуба до 30 юни на 2022 година и е желан от Реал Мадрод.

„ Заедно с хората от клуба дискутираме, с цел да се опитаме да намерим подобаващия проект - призна Мбапе пред Telefoot. - Много съм благополучен тук и постоянно съм бил подобен. Запалянковците и клубът постоянно са ми помагали и за това постоянно ще съм признателен. Но желая да помисля какво желая да върша през идващите години и къде желая да бъда. Това е, което премислям. Скоро ще би трябвало да взема решение, само че към момента го премислям. Ако имах отговора сега, щях да ви го кажа. Не желая да подписвам нов договор и година по-късно да реша, че желая да напусна. Ако парафирам, това ще бъде дълготраен ангажимент към ПСЖ. Трябва ми време, с цел да взема решение.”

Сходно е ситуацията и с, чийто съглашение с първенците на Франция също изтича след 18 месеца. Спортният шеф на клуба Леонардо разяснява, че желае и двамата да останат, само че пък и никой няма да им се моли да го вършат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР