Приведеният по-долу анализ е предназначен помогне на нашите уважаеми читатели

...
Приведеният по-долу анализ е предназначен помогне на нашите уважаеми читатели
Коментари Харесай

Няколко важни съвета, които ще ви помогнат да задържите щастието и любовта в семейството си

Приведеният по-долу разбор е предопределен помогне на нашите уважаеми читатели по какъв начин да запазят любовта в фамилията си във времето. Всичко стартира нормално с настъпването на така наречен „ сляпа неделя “, когато двама души усещат, че просто не могат един без друг; и те са изцяло откровени, когато се вричат пред олтара „ да се обичат постоянно “. Но вечността е лъжливо разбиране и се оказва един повече или по-малко дълъг краткотраен интервал. Неизбежно сред вас се пораждат спорове и вие постоянно се склонни да застанете в позата на надълбоко афектирани, нещастни, неразбрани и необичани от колегата си. Не допускайте отрицателните страсти да надвиват в фамилните връзки, колкото и комплицирани и неприятни да ви наподобяват зараждащите несъгласия.

Не се подавайте на изкушението да погъделичкате егото си с ненужни „ хапливи “ реплики към „ провинилия “ се сътрудник, тъй като те ще го огорчат – той е без това е наясно, че е сбъркал.

И не се опитвайте да надделеете вербално над колегата си – това неизбежно води до скандали; просто се оттеглете, премислете случилото се и го обсъдете умерено с другия – не забравяйте, че не постоянно нещата стават както са били замислени, тъй че изоставете желанието за прецизен надзор над събитията. По-добре е да „ слушате “ сътрудници си и със сърцето, по този начин по-лесно ще се ориентирате по отношение на позицията му по даден въпрос. Приемете, че връзката ви не може да е съвършена, защото съвършени хора просто няма; и в случай че сътрудникът ви няма и/или не демонстрира същински „ неприятни “ качества, то простете му някои негови странности и дребни прегрешения. Съсредоточете на главното – да сте обичани и разбирани. Помнете, че сътрудникът ви не е задължен да прави чудеса, с цел да поддържа у вас положително настроение; не бъдете намусени и нещастни според от неговото държание – не мрънкайте! Погледнете на нещата по-широко – осъзнайте, че всеки е виновен значително персонално за щастието си и не може да сте „ всичко един за различен “! Анализирайте себе си и говорете намерено с колегата за своите потребности, зависимости даже за слабостите си – вероятността да бъдете разбрани е огромна! Имайте живот отвън връзката си, дайте независимост в това отношение и на колегата – по този начин ще ви бъде по-интересно и ще сте по-щастливи. Прощавайте дребните неточности – не правете от тях драми; научете се да обичате категорично. Не приемате връзката си за даденост, старайте се да показвате на колегата какъв брой значим е той за вас. Това може да постигнете с проявата и на най-малки жестове на внимание и любов! Научете се да бъдете щастливи!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР