Приватизацията е грабеж, имаше планирани милионери. Участваха поне 4 правителства,

...
Приватизацията е грабеж, имаше планирани милионери. Участваха поне 4 правителства,
Коментари Харесай

Президентът на КТ "Подкрепа": Приватизацията е грабеж, имаше планирани милионери!

Приватизацията е обир, имаше планувани милионери. Участваха най-малко 4 държавни управления, това беше обеден обир. Принципът беше сгрешен. Това съобщи в предаването  " Офанзива "  по Канал 3 президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов.   " Работниците се използваха за фасада. Това, което заработваха, малко по-късно им биваше отнето. Не се разреши да каже пазарът какво има и кое какъв брой коства ", добави Димитър Манолов.

По думите му Иван Костов си е платил полическата цена за това, което е направил.
" Сделките като такива са били законни, само че приватизационният надзор отсъстваше. Твърди се, че някои добре са осребрили присъединяване си във властта. Схемата е такава, че тези хора мъчно могат да бъдат хванати ", добави Манолов.

" Имаше външно гледище да се прави приватизация. Мотото – " Продавайте, няма значение на каква цена”. В момента натискът да не се проверяват приватизационни покупко-продажби е за изчистване на политически сметки ", посочи Димитър Манолов.
" Дадохме един звук бумаги, само че правосъдната система не искаше да се занимава с това. Ние бяхме неопитни, тези, които са писали проекта, само че водеха за носа. Обръчите към политиците през днешния ден имат мотив да се тормозят ", сподели още Димитър Манолов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР