Привържениците на Пирин Благоевград от фракцията Пирин Ултрас излязоха с

...
Привържениците на Пирин Благоевград от фракцията Пирин Ултрас излязоха с
Коментари Харесай

Феновете на Пирин: Недопустимо е да играем контрола със северномакедонци

Привържениците на Пирин Благоевград от фракцията " Пирин Ултрас " излязоха с остра позиция за идната контрола на " орлетата " със северномакедонския ФК Скопие.

Феновете на благоевградчани желаят от обичания си клуб плануваната на среща да бъде анулирана, защото съгласно тях северномакедонските почитатели и поданици на страната би трябвало да спрат с омразата си към България и българщината.

Ето позицията на " Пирин Ултрас ":

" Позиция от почитателите на Пирин

Уважаемо управление,

За нас е неприемливо да играем другарски мач с ФК Скопие с оглед последните събития в РСМ. Ширещата се ненавист към България, българщината и хората с българско съзнание там би трябвало да има своите последствия. Нашите братя на Запад от нас би трябвало да схванат, че България и българите не са техен зложелател. Подмолното и лицемерно поведение на жители и институции в РСМ обаче би трябвало да бъде глобено. За това ние почитателите да Пирин заставаме зад българите в РСМ в символ да взаимност и оглед на репресията, на която са подложени настояваме за отменяне на контролния мач. Вето, наказания и цялостен игнор, до момента в който не се научат да ни почитат.

Да живее България и единствено Пирин! ", гласи мнението на последователите на Пирин Благоевград.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР