Привържениците на Локомотив (Пловдив) поканиха кмета на града Здравко Димитров

...
Привържениците на Локомотив (Пловдив) поканиха кмета на града Здравко Димитров
Коментари Харесай

Феновете на Локомотив Пд поискаха среща с кмета на града Здравко Димитров

Привържениците на Локомотив (Пловдив) поканиха кмета на града Здравко Димитров на среща във връзка със завършването на стадион „ Локомотив “.

Феновете на " черно-белите " разпространиха публична покана, в която декларират терзанията си по отношение на сумата от 42 милиона лв., избрана за строителството на Централната естрада на оборудването, като тази цена надвишава съвсем трикратно общата стойност на останалите три трибуни.

" Уважаеми господа,

Отправяме покана за среща, подбудена от угрозата завършването на ст. „ Локомотив “ да бъде опорочено по сходство на други два спортни обекта в Пловдив.

За страдание терзанията ни се оказаха основателни – сумата от 42 милиона лв. е избрана по неразбираеми критерии, а размерът ѝ е непропорционално по-висок за позициите, които ще се извършват. Тази сума надвишава съвсем трикратно общата стойност на останалите три трибуни!

Настояваме да бъде направена инспекция и параленост на стойностите, с цел да се откри по какъв начин е получена тази сума, изключително в случай че се вземе поради фактa, че беше възложен период от едвам 3 (три) дни за пресмятане на прогнозните стойности, при съществуването на толкоз доста позиции.

Непонятно е и от кое място би била обезпечена спомагателната сума до 42 милиона лв., вследствие на което Локомотив да няма естествен стадион, а повода за това да бъде приписана другиму.

Независимо от експлицитната предварителна сделка, ние не получихме изискванията на поръчката. Това събитие неизбежно хвърля сянка на подозрение, което се укрепва от мощно повишената стойност по-малко от 3 месеца преди локалните избори.

Заявяваме, че при липса на реакция от гореспоменатите, резервираме правото си ние да ги потърсим! ", гласи поканата към кмета Здравко Димитров, адресирана още до Пламен Райчев и Тодор Тодоров.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР