Привържениците на Левски ще могат да придобият 10% от акциите

...
Привържениците на Левски ще могат да придобият 10% от акциите
Коментари Харесай

Левски пуска в продажба дял от акциите на Тити Папазов

Привържениците на Левски ще могат да придобият 10% от акциите на клуба. Новината разгласи Тити Папазов, който държи 35% от собствеността на " сините ".

Именно от неговия дял ще бъдат пуснати в послание скъпите бумаги, с цел да бъдат генерирани по този начин нужните свежи финансови приходи по пътя към стабилизирането на клуба.

" Работи се по стартирането в послание на 5-10% от акциите на клуба. За задачата се съветваме с адвокати по какъв начин да стане, господин Тодор Батков също оказва помощ. Каквото зависи от нас за оцеляването, ще бъде направено. Спекулираше се, че надали не ще получаваме помощ от небето, а такова нещо не се случва ", сподели Папазов пред " Труд ".

" Няма да се молим на никого, с изключение на на почитателите. Те потвърдиха безрезервната си обич в най-тежкия миг в историята. Сега имам възприятието, че някой съзнателно пречи на клуба. Сираков направи огромен жест като ми даде тези 35% акции и е ясно, че те са инструмент за придобиване на финансови приходи. Пускаме 5 или 10% в продажба, само че в случай че има огромна компания, която е подготвена да вземе повече, аз съм подготвен изобщо да се разделя с тях. Ще си оставя една акция за спомен. Повече изясненост ще има след избора на нов контролен съвет, което ще се случи на Общото заседание в петък. Сега се търси законова форма по какъв начин тъкмо да се действа. Както към този момент споделих, господин Батков ни оказва помощ. Той има опит по тематиката, откакто имаше сходна избавителна акция през 2015 година. Печатането на акциите би трябвало да се направи в оторизирана печатница, да имат воден знак, само че и да бъде юридически издържано. В противоположен случай има заплаха хипотетично при последващо Общо заседание да има 30 хиляди души. Акциите ще бъдат с номинал от 1 лев за 1 акция. Това прави 10 млн. и 700 хил лв.. Уверен съм, че доста от тези почитатели, които си купиха акции през 2015-а, в този момент ще желаят да вземат още. Левски потвърди, че е най-голямото нещо в България... ", добави босът на " сините ".

" Единственото нещо, което може да попречи на Левски сега, е да не бъде безупречен към страната - разясни Папазов. - Това в действителност може да събори клуба. Трябва да бъдем безупречни, както бяхме досега, с помощта на последователите. Това демонстрира какъв брой огромна е любовта, която генерира Левски. Остават още 28 месеца, в случай че не се неистина, от контракта, който сме подписали за разсрочено заплащане с Национална агенция за приходите и би трябвало да продължим по същия път. Тепърва стартира да набира мощ продажбата на абонаментни карти, приходите от които ще отидат за погасяване на вноските. Вярвам, даже съм уверен, че ще подобрим върха от 5800 продадени абонаментни карти. " Левски " потвърди, че е най-смисленото и обичано нещо в страната. След Общото заседание в петък ще има още по-мащабна акция. Убеден съм, че ще потвърдим, че любовта е по-силна от класата на футболистите. На Запад почитатели си купуват абонаментни карти поради Роналдо, Меси, Бейл, а у нас ще е поради любовта към Левски. Без значение от това кой е на терена. Вярвам, че почитателите ще изкупят стадиона. "

" Фалит може да има, в случай че някой прояви искания. Ние би трябвало да бъдем изрядни към страната. Авторитетът на Наско Сираков е потвърден и съм уверен, че нито един футболист от сегашния тим няма да посмее да заведе дело против клуба. Самите играчи осъзнават какви контракти с големи заплати са подписвали и в това време какви са били резултатите. И в този момент съм сигурен, че ще проявят схващане. Аз на 100-годишнината дадох заричане да честваме по още по-грандиозен метод 111-та годишнина и желая да го спазя ", приключи Тити.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР