Привърженици на Манчестър Юнайтед планират протест срещу собствениците на клуба

...
Привърженици на Манчестър Юнайтед планират протест срещу собствениците на клуба
Коментари Харесай

Феновете на Ман Юнайтед потвърдиха за голям протест преди дербито

Привърженици на Манчестър Юнайтед възнамеряват митинг против притежателите на клуба от фамилия Глейзър на семейството против Ливърпул от третия кръг на Висшата лига в понеделник. Манчестър Юнайтед претърпя унизителна загуба с 0:4 от Брентфорд предходната събота, която остави отбора на последното място без нито една точка след първите две срещи от шампионата.

Една от фенските организации на Юнайтед „ The 1958 “ удостовери, че възнамерява митинг преди дуела с Ливърпул при започване на идната седмица. „ Мачът е опция за ентусиастите на Манчестър Юнайтед да се обединят и да покажат несъгласието си с дейностите на притежателите. Те систематично унищожават най-великата институция във футболния свят поради алчността си. Не можем да позволим това да продължава “, оповестиха от фенклуба.

„ Наясно сме, че страстите са разгорещени, само че би трябвало да се придържаме към мирните митинги, тъй като не желаеме да дадем опция на противника или Глейзър опция да изопачат нещата “, прибавиха от организацията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР