Привърженици и акционери на ПФК Левски с по-малък дялов капитал

...
Привърженици и акционери на ПФК Левски с по-малък дялов капитал
Коментари Харесай

Дребни акционери в Левски поискаха "Синя България" да плати акциите си или да ги продаде

Привърженици и акционери на ПФК Левски с по-малък дялов капитал изпратиха до медиите своя апел към Тръст " Синя България ".

Феновете приканват тръста да заплати по номинал акцииите, защото били добити като подаяние, само че в интерес на всички левскари. По-дребните акционери са подготвени да изкупят напълно или отчасти притежаваните 10% от акциите на " Синя България ", с което ще бъдат обезпечени към 3 млн. лева

Ето какво се споделя в известието:

" Скъпи братя, на първо място изричаме признателност за отдадеността и всеотдайните ви старания, които полагате за спасението и въздигането на обичаният ни клуб! Винаги сме ви подкрепяли в концепцията, че моделът " Бащица " е остарял и изцяло привършен.

Заставаме зад вас в битката, акциите на нашият свят наследник отбор, да се трансформират в разменна монета на задкулисие, да бъдат предоставяни, прехвърляни или дарявани на всевъзможни субекти. Във връзка със затрудненото финансиране на клуба, прозрачността и всички морални правила, ние ви призоваваме да заплатите по номинал притежаваните от вас акции. Те бяха добити посредством подаяние направено към вас, само че в интерес на всички левскари. При неспособност от ваша страна, ние по-дребните акционери и хиляди други левскари, сме подготвени неотложно да изкупим напълно или отчасти вашия дял, посредством което ще осигурим средства към 3 милиона лв., нужни за естественото действие на тима ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР