Притеснителен сигнал се разпространява в социалните мрежи. Гражданин твърди, че

...
Притеснителен сигнал се разпространява в социалните мрежи. Гражданин твърди, че
Коментари Харесай

Твърдят, че мъж се самозадоволява в кола в София СНИМКИ 18+

Притеснителен сигнал се популяризира в обществените мрежи. Гражданин твърди, че мъж се самозадоволява измежду бял ден в автомобил, паркиран на улица в София.

Според анонимната обява, споделена в една от столичните групи във Фейсбук, това станало в " Студентски град ". Колата била паркирана към блоковете с номера 42 и 51 в региона. Това се случило през светлата част на 3 май.

Столичанинът твърди, че мъжът в сивата кола се самозадоволявал в автомобила. " Пиша този пост, с цел да предотвратя възможен случай! ", приключва обявата. В нея са оповестени и фотоси на посочения за причинител, колата, както и видео, на което е запечатана случката.

В анонимната обява се твърди, че това не е първият сходен акт. " Същият мъж е бил забелязван и преди няколко месеца и доста други хора се оплакват за непристойното му държание ", декларира създателят на поста.

Вижте целия сигнал, оповестен без интервенция:

" Здравейте, обръщам се към всички живущи в " Студентски град " с огромно предизвестие. Преди ден станах очевидец на това по какъв начин този, " мъж ”, посочен в поста по-долу, маст*рбираше измежду бял ден в колата си, паркирана към 42-ри и 51-ви блок на Софийския университет в продължение на много дълго време. Същият мъж е бил забелязван и преди няколко месеца и доста други хора се оплакват за непристойното му държание. Пиша този пост с цел да предотвратя възможен случай! "



Припомняме, че това не е първият сходен сигнал, който получава отзив в обществените мрежи. Преди месеци възмутените дами алармираха за различен мъж, който се самозадоволяваше на метри от детска градина и ясла във Варна. Той даже бе сниман на видео, а след това опита да избяга. Мъжът бе арестуван за 24 часа.

Към момента няма публична информация по случая от " Студентски град ", липсват и данни дали за обстановката да е подаден сигнал до Министерство на вътрешните работи.

Очаквайте детайлности!



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР