Притеснителен е предизборният популизъм на някои партии, които искат да

...
Притеснителен е предизборният популизъм на някои партии, които искат да
Коментари Харесай

Владислав Панев: Принципът на някои партии е "яжте и пийте, държавата плаща"

" Притеснителен е предизборният популизъм на някои партии, които желаят да покачат разноските и по този начин ще издънят финансовата 2023 година. Принципът им е яжте и пийте, страната заплаща ". Това сподели за NOVA Владислав Панев от " Демократична България ".

" Би трябвало през днешния ден да приемем на първо четене удължаването на бюджета. Разбирам държанието на служебния кабинет поради поръчките за обезщетения, които могат да доведат до сериозен риск. От друга страна чакахме войната да продължи няколко месеца. Сега с изключение на обезщетения има потребност от от действителни тласъци за вложения, които да създадат по-независима енергетиката ", акцентира той.

По думите му наложителна е помощ за младите фамилии с деца, с цел да не напущат страната. " Ако депутатите мислят за бъдещето на България, би трябвало да поддържат втория мандат - държавно управление на малцинството на Политическа партия и Демократична България ", счита Панев. И добави, че болшинство от 200+ депутати му звучат като " политически Франкенщайн ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР