Притесненията ми са, че тази комисия ще бъде използвана с

...
Притесненията ми са, че тази комисия ще бъде използвана с
Коментари Харесай

Йотова: Притеснявам се, че комисията за изтребителите не цели да стигне до истината

Притесненията ми са, че тази комисия ще бъде употребена с чисто политически цели и не цели да стигне до истината. Така вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява основаването на краткотрайна парламентарна комисия за изследване осъществяването на процедурата по желание на нов вид военен аероплан. Йотова участва на откриването на Фестивал на азиатската просвета в Борисовата градина.

Силно се надявам, че анкетната комисия фактически ще си свърши работата точно и бързо, без непотребни клевети, сподели тя. По думите й всички имаме потребност истината да излезе цялата, такава каквато е.

Йотова разяснява и основаването на парламентарна анкетна комисия за НДК. Според нея тази комисия би трябвало да работи с още по-бързи темпове, защото директно има отношение към нашето председателство на Европейски Съюз. Тя уточни, че не е почнал към момента огромният публичен диалог за наличието на българското председателство - за това, което страната ни ще показа в първите шест месеца на 2018 година Извън общия дневен ред, България е наложително да постави своите акценти, сподели Йотова и уточни тематики като Дъблин, Брекзит, новия европейски бюджет след 2020 година Всичко това предстои на полемика и в българското общество, сподели тя и добави, че не вижда такава полемика, съобщи Българска телеграфна агенция.

Искрено искам и двете комисии да приключат умело работата си час по-скоро, с цел да отпаднат подозренията и да вървим на чисто оттук насетне, тъй като обликът на страната ни на открито не е добър, означи вицепрезидентът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР