Притежаването на универсални обувки е от съществено значение за всеки

...
Притежаването на универсални обувки е от съществено значение за всеки
Коментари Харесай

6 чифта обувки, които изглеждат страхотно с дънки, поли и панталони

Притежаването на универсални обувки е от значително значение за всеки фешън съзнателен човек. Това ни разрешава основаването на необятна гама от тоалети с минимални старания. Базовите обувки са превъзходен вид за всеки, който желае да построи разнообразна сбирка, тъй като са безконечни, типичен и могат да се носят с разнообразни тоалети.

Равните сандали с каишка са превъзходен вид както за ежедневни, по този начин и за полуофициални тоалети. Те се съчетават добре с дънки, поли и рокли, добавяйки нотка изисканост към всяка визия. Тези минималистични сандали са идеални за по-топло време. Съчетайте ги с миди пола или чифт изтъркани дънки за изискан и лек външен тип. Освен това могат елементарно да бъдат комбинирани с блейзър или с дънково яке за по-небрежен тип.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 

Класическите бели маратонки са универсална алтернатива за обувки, която може да се комбинира както с панталони, по този начин и с поли, могат да се комбинират с блейзър и панталон за полуофициална визия. Инвестирането в добре направен чифт типичен бели маратонки е мъдро решение, защото те могат да послужат като основа за редица визии.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lisa Ifi (@lisaifi)

 

Мокасините са превъзходен вид за обувки както за дънки, по този начин и за панталони. Могат да се комбинират и с миди пола или рокля за по-небрежен външен тип. Носят се цяла година и са  отлично допълнение към всеки дрешник.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 

Балерините са универсална алтернатива за обувки, която се съчетава добре с поли или рокли за публично облекло. Те оферират комфортна, само че в същото време елегантна визия. Освен това тези обувки се оферират и в разнообразни цветове и от различни материали, което разрешава още повече благоприятни условия за облекло. Съчетаването на типичен черен цвят балерини със струяща се пола или рокля може да издигне всеки формален тоалет.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Symphony of Silk | Lorna | London (@symphonyofsilk)

 

Обувките с тъничък ток са друга чудесна алтернатива за публични тоалети, защото могат да се комбинират както с панталони, по този начин и с рокли. Тези обувки оферират по-изискан външен тип, като в същото време резервират комфорта, което ги прави известен избор за публични събития. Чифт типичен черни обувки с висок ток може да служи като главен детайл във всяка сбирка публични обувки и може да се комбинира с разнообразни стилове на облекло.

Черните ботуши - друга универсална алтернатива за обувки, която може да се комбинира както с дънки, по този начин и с рокли за публично облекло. Tези обувки се оферират в разнообразни стилове, като ботуши до глезена или високи ботуши (до коляното), което разрешава още повече благоприятни условия за облекло. Съчетаването на типичен чифт черни ботуши с дънки или рокля може да добави нотка изисканост към всеки формален тоалет.

 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Bella cohen (@isabellecoheen)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР