Притежаването на електрически превозни средства може да нараства, но един

...
Притежаването на електрически превозни средства може да нараства, но един
Коментари Харесай

Собственик на жилище, шокиран от „остарелите“ правила за превозни средства на HOA: „[Те] ще обезсърчат хората да купуват в нашата общност“

Притежаването на електрически транспортни средства може да нараства, само че един притежател на жилище във Флорида към момента страда от асоциацията на притежателите му по отношение на новия му Rivian R1T.

Жителят на кънтри клуб Weston Hills Глен Гордън разказва изненадата си, когато получава писмо от своя HOA, в което му се споделя, че неговият пикап е срещу наредбите на общността и че не може дръжте го паркиран на алеята му през нощта, заяви локалната новинарска станция WPLG.

Правилата на квартала, за които се твърди, че са написани през 80-те години, постановяват, че камиони, ремаркета, RVs и търговски транспортни средства не могат да бъдат паркирани в общността през нощта.

HOA споделя, че Гордън би трябвало да паркира пикапа си в гаража си. Ако не успее да се съобрази, той може да бъде изправен пред санкции и санкции и даже да загуби дома си. Но Гордън има вяра, че разпоредбите на общността са остарели и могат да попречат на привлекателността на квартала в дълготраен проект.

„ Това е друг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР