Притежателите на новия смартфон HUAWEI nova 9, базиран на иновативния

...
Притежателите на новия смартфон HUAWEI nova 9, базиран на иновативния
Коментари Харесай

Функцията MeeTime на Huawei за свързване и споделяне между хора и устройства вече е достъпна за потребителите на бранда в България

Притежателите на новия смарт телефон HUAWEI nova 9, основан на новаторския интерфейс EMUI 12, към този момент могат да организират видео диалози, в които да споделят екрана си, при усъвършенствано качество на картината и усъвършенстван разход на трафик, с други консуматори на nova 9 и доста други хитови смарт телефони на Huawei, измежду които HUAWEI nova 8i, P40, P40 Pro, P40 lite, P40 lite E, P smart 2021, Mate 30 Pro, Mate 40 Pro, Mate Xs, P30, P30 Pro, nova 5T, както и таблети като MatePad Pro и MatePad 11.

MeeTime е мощна платформа за осъществяване на видео диалози сред консуматори на Huawei, която дава доста спомагателни варианти и оптимизации спрямо други информационни приложения и платформи.

Зад нея стои концепцията за безпрепятствено и интелигентно свързване и шерване на данни сред хора и устройства в 1+8+N екосистемата. Освен свързаността, основен миг е високото качество на аудио и видео предаването, при усъвършенстване на трафик ресурсите.

Видеото се предава на 1080P с 30 фрагмента в секунда, като качеството се подсигурява от основаната на изкуствен интелект техология Unique Video Super-Resolution Improvement. Благодарение на нея можете да споделите непосредствено прекарванията си във видео връзка, даже при доста ниска осветеност или изцяло предизвикателни условия за снимане. За да покажете себе си и събитията към вас в най-хубава светлина, разполагате и с Beauty retouch & Smooth Skin функционалност.

Голямо преимущество е и оптимизацията на сигнала, при което освен че се употребява по-малко трафик, само че и предаването остава безпрепятствено, даже при утежняване на качеството на връзката.

MeeTime е предопределена за свързване и шерване сред доста разнообразни устройства, като на процедура това зависи и от съществуването им на локалните пазари. За България за момента MeeTime, посредством съответното приложение, налично в AppGallery, най-разпространеният сюжет е сред Huawei телефони и таблети, като изключително атрактивна е функционалността за шерване на екрана.

Така можете да покажете да вземем за пример по какъв начин играете, по какъв начин обработвате фотосите си и доста други, употребявайки всички преимущества на образната връзка пред обясненията с думи. Можете също по този начин да приемете MeeTime повикване и през смарт часовник от серията Watch 3.

MeeTime може да се конфигурира през личния магазин за приложения на Huawei - AppGallery.

То се поддържа от HUAWEI nova 9, nova 8i, Mate 40 Pro, P40 Pro, P40 Pro+, P40, P40 lite, P40 lite 5G, P40 lite E, Mate Xs, Mate 30 Pro, P30 Pro, P30, Mate 20 Pro, Mate 20, Mate 20 X, nova 5T, P smart 2021, P smart S, P20 lite, P smart, Mate 9, nova 3i, P10 Plus, P10, MatePad Pro, MatePad, MediaPad M6, MatePad 11.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР