Притежателите на карта на Филхармоничното общество могат да се снабдят

...
Притежателите на карта на Филхармоничното общество могат да се снабдят
Коментари Харесай

Концертите от пролетния полусезон на 2023 на Софийската филхармония вече са в продажба


Притежателите на карта на Филхармоничното общество могат да се снабдят и с билет на половин цена за концертите през декември, в случай че си закупят абонаментен цикъл за 2023 година

Промоцията важи до 31 декември.

И през 2023 година Филхармонията ще зарадва феновете си с стратегия, съчетала шедьоври от няколко столетия на композитори като Бетовен, Моцарт, Брамс, Малер, Равел. Бърнстейн, Рахманинов, Шостакович, Щраус, Респиги и други

Верни на традицията да показват най-хубавото от класическата музика в осъществяване на най-хубавите музиканти, и през 2023 година българската аудитория ще има удоволствието да слуша световноизвестни солисти и диригенти като Александър Улман, Дмитрий Юровски, Андре Ороско-Естрада, Саша Гьотцел, Сергей Накаряков, Сергей Хачатрян, Елена Башкирова, Юлиан Рахлин и Сара Мак Елрави.

Сред българските актьори се открояват имената на Минчо Минчев, Светлин Русев, Веско Ешкенази, Лия Петрова, Атанас Кръстев, Павел Златаров, Петър Македонски, Мартин Цонев и други

Сензацията на класиката от последните години Бомсори Ким ще направи своя дебют с Националния оркестър на 30 март. Младите звезди Юлия Хаген, Соянг Юн и Франческа Дего също за първи път ще се изправят шред българската аудитория.

На 2 април световноизвестното клавирно дуо Катя и Мариел Лабек ще показват Концерт за две пиана на Пуленк.
    Sergei Nakariakov 2017
На 9 март в София се завръща суперзвездата Джошуа Бел.

Звездният тенор Роберто Аланя ще покори София на 26 май.

На 21 и 23 април в две вечери Валентина Лисица под палката на Найден Тодоров ще извърши интегрално клавирните концерти на Рахманинов във връзка неговата 150 годишнина.

Националният филхармоничен хор ще показа нови забавни стратегии под диригентството на Цветан Крумов, Кръстин Настев, Йосиф Герджиков и Петър Матев.

Образователната стратегия „ Фортисимо “ ще преведе младата аудитория през света на класиката с „ Моцарт за деца “, „ Пролетта в музиката “, „ Ромео и Жулиета “ и „ Пътеводител на младия слушател “. Още през януари всички, които не съумяха да си закупят билет за „ Замръзналото кралство “, ще имат втори късмет за това.

Билетите за концертите към този момент могат да се закупят на касата на зала „ България “ и в

Пълната стратегия на Софийската филхармония може да намерите на:

Следете Фейсбук страницата на филхармонията:
Twitter:

Instagram:

Намерете ни и в Youtube:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР