Пристигането на Лионел Меси създаде положително настроение в Пари Сен

...
Пристигането на Лионел Меси създаде положително настроение в Пари Сен
Коментари Харесай

Почетино: Може да се почувства положителната енергия около пристигането на Меси

Пристигането на Лионел Меси сътвори позитивно въодушевление в Пари Сен Жермен, съобщи старши треньорът на френския отбор Маурисио Почетино на конференция през днешния ден.

В събота ПСЖ е хазаин на Страсбург в среща от втория кръг на Лига 1, само че нападателят няма да е разполагаем, тъй като досега е упражнявал единствено два пъти.

"Както всички играчи, клубът и последователите, аз също съм въодушевен. Може да се почувства позитивната сила към идването на Меси. Като всеки треньор и аз обичам да имам най-хубавите играчи, които да покачат равнището на тима ", призна експертът.

"Работихме интензивно, с цел да стигнем до мястото, където се намираме сега и усещаме отговорността, само че също по този начин се радваме на тази обстановка. Защото имаме тим, който сега към момента не е отракан, само че има доста имена, които би трябвало да бъдат обединени ", добави той.

На въпрос за бъдещето на Килиан Мбапе, Почетино отговори: "Килиан е наш състезател ".

34-годишният Меси, считан за един от най-великите футболисти, подписа с ПСЖ тази седмица, откакто напусна Барселона, единствения му предходен професионален клуб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР