Пристанище Росенец е еманация на завладяната държава. Това заяви в

...
Пристанище Росенец е еманация на завладяната държава. Това заяви в
Коментари Харесай

Владислав Панев: На практика митница на пристанище Росенец не действа

Пристанище " Росенец " е еманация на превзетата страна. Това съобщи в " Денят стартира " Владислав Панев, заместник-председател на ПП-ДБ.

Той изрази оптимизъм, че предлагането им за преустановяване на концесията на " Лукойл " на пристанище " Росенец " ще откри парламентарна поддръжка и решение може да бъде взето до края на този месец.

" На процедура там митница съвсем не работи. Тоест и да работи, то е въз основата на информацията, която ѝ се подава от концесионера - " Лукойл ". Компанията е с преоблаватща рускса благосъстоятелност, тъй че е изцяло обикновено нашата страна да вземе ограничения във връзка с активността на тази компания, изключително в случай че тя се пробва да пази непознати на нас ползи ", добави Владислав Панев.

Според него Министерството на превоза може да откри задоволително причини за преустановяване на концесията поради нарушавания.

Панев сподели, че служебният кабинет в края на предходната година " безусловно излишно " е удължил концесията на пристанище " Росенец " с 24 години.

Българската банка за развиване е потвърдила, че не извършва главната си функционалност - да подкрепя дребни и междинни предприятия. През последните 2 години мениджмънтът е добър, само че преди този момент банката е финансирала главно огромни предприятия, свързани с олигарси. Така Панев обоснова концепцията за приватизация на ББР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР