Природозащитник от Кюстендил, 64-годишният бивш съветник инж. Севделин Атанасов, изкачи

...
Природозащитник от Кюстендил, 64-годишният бивш съветник инж. Севделин Атанасов, изкачи
Коментари Харесай

Природозащитник катери върхове с искане за оставка на кабинета

Природозащитник от Кюстендил, 64-годишният някогашен консултант инж. Севделин Атанасов, изкачи първенците на Рила - Мусала /2925м/, Пирин /2914 м/ и на Калоферската планина - Голям платен /2169 м/, като оттова издигна афиш „ Оставка “ за премиера Бойко Борисов и кабинета. Фотосите качва в мрежата. В събота инж. Атанасов празнува рождения си ден и пропусна да се качи с настояването си за оставка и на различен планински връх, само че от понеделник ще възобнови рейда си, съобщи БНР.

Инж. Севделин Атанасов беше и от първите и от тези, които стачкуваха пред регионалната администрация в Кюстендил, само че групата се разпадна, митингите стопираха и той потегли по планините. Качи се на първо време на Мусала, по-късно на Вихрен, по-късно - на Голям Купен. Следва Руен, първенецът на Осогово - 2651 м.

И нека държавното управление не го кара да се катери на Ботев и на Черни връх, майтапи се той: „ Ако би трябвало и на Монблан ще ида, само че този кабинет би трябвало да си отиде. И поради неопазването на природата, и поради екопоразиите, които не са една и две “. Последната от тях е разкопаното с багерите по пътеките на Седемте езера, безапелационен е природозащитникът, който страда от това, че в Кюстендил хората са толкоз инертни и не стачкуват.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР