Природата е просто велика - небе, цветя, звезди, дъга, прекрасни

...
Природата е просто велика - небе, цветя, звезди, дъга, прекрасни
Коментари Харесай

Най-редките и красиви природни явления

Природата е просто велика - небе, цветя, звезди, дъга, прелестни крайбрежия.

Но има и някои страни, за които е трудо да повярваме, че не са резултат или нейните хубости не са обработени с стратегия. Оказва се, че има места, които могат да ни изненадат и безусловно завладеят.

И въпреки че множеството от тях са много надалеч от нас, насладете се на фотосите, които демонстрират хубостта им в галерията ни -

НАЙ-РЕДКИТЕ И КРАСИВИ ПРИРОДНИ ФЕНОМЕНИ

Стълбата към луната е естествено събитие, което се следи в Брум, Австралия, сред март и октомври. Когато луната изгрява при пълнолуние, лъчите ѝ се отразяват в плитките елементи на водата и се основава красива илюзията, че има стъпала, водещи към луната.

4 милиона туристи посещават Австралия всяка година, само че малко на брой от тях знаят за съществуването на това събитие.

Приливът "капучино " е особеност,

при която морето основава гъста кафява пяна, напомняща на известната напитка. Гъстата кафява пяна е задоволителна да скрие плажа и крайбрежните къщи.

Cappuccino Coast или Прибрежный капуччино - очень редкий природный феномен,... pic.twitter.com/HXyw0rUP0r
— Катюшка Лапочка (@SashTam) May 18, 2017
Пяната получава кафяв нюанс заради замърсяване, останки от риба и водорасли. Макар че има вкусен външен тип, несъмнено не си заслужава да опитате този усет на небцето.

Една от най-изумителните гледки на света - плажът на остров Ваду, Малдивите.

Получава се фосфоресциращото събитие, с което са известни. Учените са открили, че синята светлина идва от планктон, който реагира при контакт с О2.

Vaadhoo Island in the Maldives
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР