Приоритетна задача на американското разузнаване в последните дни е да

...
Приоритетна задача на американското разузнаване в последните дни е да
Коментари Харесай

CNN: Американското разузнаване се опитва да изясни какво е менталното състояние на Путин

Приоритетна задача на американското разузнаване в последните дни е да обясни какво е менталното положение на съветския президент Владимир Путин и по какъв начин то се отразява на решенията му за войната в Украйна, оповестява телевизия CNN, като се базира на анонимни източници.

Разузнаването е получило инструкции да събира информация за това, какво е положението на Путин и по какъв начин той би реагирал на обединената и твърда реакция на Запада, която той евентуално не е очаквал.

Медията твърди, че този разбор се организира паралелно със известия на специалисти, които дълго време следят Путин и, които считат, че той е " все по-разстроен и несъизмерим ".

Според източниците, няма никакви съответни свидетелства, че общото положение на Путин се е трансформирало значително.

Съществува и съмнение, че Путин в този момент оказва напън върху Съединени американски щати и съдружниците им, като се пробва да ги убеди да одобряват изискванията му, от боязън, че той може да направи " нещо още по-лошо " -.

Има и признаци, че решенията на Путин за Украйна са " нетипични " за него, което се свързва с продължителната изолираност по време на пандемията от ковид, на която е подложен съветския президент.

Тези догатки се укрепват от неговата тирада за Украйна, решението му да стартира пълномащабна война в Украйна и заканите за приложимост на нуклеарно оръжие.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР