Приоритетите в здравния сектор, проблемите и начините за решаването им

...
Приоритетите в здравния сектор, проблемите и начините за решаването им
Коментари Харесай

Обединените патриоти разговаряха с министъра на здравеопазването

Приоритетите в здравния бранш, проблемите и методите за решаването им разискаха на среща в Народното събрание през днешния ден управлението на ПГ на "Обединени патриоти " и екипа на здравния министър проф. Николай Петров Николай Петров е министър на опазването на здравето. Роден e на 29 август... към профила. В срещата по-късно се включи и вицепремиерът по икономическата и демографска политика Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила.

Това оповестиха от ПГ на Обединените патриоти ". Това е първата от поредицата срещи, които "Обединени патриоти " ще вършат с отрасловите министерства предвид на целите, залегнали в управническата им стратегия, която е част от общата стратегия за устойчиво ръководство. На тези срещи с изпълнителната власт ще се синхронизира освен работата по целите, само че и законодателната активност, тъй че в пленарна зала да влизат закони, авансово обсъждани детайлно, които да получават сериозна поддръжка, показаха от групировката.

Вицепремиерът Валери Симеонов е сложил въпроса с излекуване на системата за инвалидните пенсии и оттова намирането на запас за индексиране на всички пенсии, освен на минималната - ангажимент, който "Обединени патриоти " са поели към гласоподавателите си.
Председателят на групата на "Обединени патриоти " Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила се е оповестил за радикална промяна в Националната здравно-осигурителна каса и е призовал да се спре с приключването на пари. Заместник-председателят на групата Искрен Веселинов е сложил въпроса "за нужните ограничения против циганското принуждение над медици в Спешната помощ ".

Министър Николай Петров е декларирал, че поддържа всички дейности на тясно съдействие с народните представители. Той е отбелязал и смисъла на профилактиката за здравното министерство. По думите му до края на годината се чака унифицирана тактика за мениджмънта на лечебните заведения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР