Принципно с „бета“ версия на игра се дефинира нейната сравнително

...
Принципно с „бета“ версия на игра се дефинира нейната сравнително
Коментари Харесай

Ubisoft препоръчва да рестартирате The Division 2 бетата на всеки два часа, за да избегнете крах


Принципно с „бета“ версия на игра се дефинира нейната относително нестабилна версия, в която може да зародят някои дребни бъгове. Или в тази ситуация на Ubisoft, евентуално крашване след два-три часа игра.

Компанията предизвести геймърите в специфичен пост в блога на The Division 2, че затворената ѝ бета страда от два съществени казуса. Постът гласи: „Ние знаем за проблем, поради който клиента на играта блокира след дълга геймплей сесия. За да предотвратите това, ви предлагаме да рестартирате клиента на всеки два или три часа. Второ, на всички платформи, в случай че сте отвън играта и получите покана от другар в нея, клиентът крашва при пускане. За да избегнете този проблем, уверете се, че сте стартирали играта авансово и сте се включили към избрана група“.

Затворената бета на Tom Clancy’s The Division 2 започва от през днешния ден и продължава до неделя, 10-ти февруари. В нея могат да се включат всички, които са се записали преди или са поръчали авансово играта. Изглежда нещата вървят без спънки през цялото време. Изглежда неправилно изпратените имейли не са единствените грижи на Ubisoft.

Окончателното издание на Tom Clancy’s The Division излиза на 15-ти март за лични компютри и Xbox One и PlayStation 4 конзоли. Като доста други, и то ще пропусне дебют в Steam и вместо това първо ще излезе в Epic Games магазина.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР