Принцесите Беатрис и Юджини също участваха в традицията.Принц Андрю се

...
Принцесите Беатрис и Юджини също участваха в традицията.Принц Андрю се
Коментари Харесай

Принц Андрю се присъедини към брат си крал Чарлз III за традиционната им църковна разходка

Принцесите Беатрис и Юджини също участваха в традицията.

Принц Андрю се причисли към брат си крал Чарлз III и други членове на кралското семейство за обичайна им църковна разходка по Коледа, предадоха списание " People " и БГНЕС.

През 2019 година принц Андрю се отдръпна от кралската си роля. Той бе лишен от военните си трофеи и застъпничество от кралица Елизабет по-рано тази година поради връзките си с наказания за полови закононарушения Джефри Епщайн.

Днес принц Андрю се появи дружно с кралските особи на празничната работа в църквата " Света Мария Магдалена " в Норфолк. 62-годишният Андрю вървеше със фамилията, до момента в който то се придвижваше към църквата, и беседва със свещеника след службата. След това се причисли към поздравите на събралите се пред църквата жители.

Двете дъщери на принц Андрю - принцеса Беатрис и принцеса Юджини - също направиха обичайна коледна разходка със съпрузите си. Към Беатрис се причисли и доведеният ѝ наследник Кристофър Улф.

Припомняме, откакто през 2019 година принц Андрю разкри връзките си с Джефри Епщайн, през януари 2022 година кралица Елизабет лиши сина си от военните му трофеи и покровителства на фона на правосъдния иск на Вирджиния Джуфър. Джуфър го упрекна в полово посягане и твърди, че е била продадена от Епщайн и принудена да прави секс с кралската персона на 17-годишна възраст. Андрю отхвърля да е направил каквото и да било нарушаване. През февруари беше реализирано извънсъдебно съглашение за неразкрита сума.

Принц Андрю резервира купата си на херцог на Йорк и резервира мястото си в линията на заместничество на трона, която сега е осма след двете деца на принц Хари и Меган Маркъл.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР