Принцесата на Уелс винаги изглежда бляскава, когато се появи пред

...
Принцесата на Уелс винаги изглежда бляскава, когато се появи пред
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън се „почувства зле“ на Trooping the Color поради по-малко известно „заболяване“

Принцесата на Уелс постоянно наподобява блестяща, когато се появи пред навалица, само че през 2019 година кралските почитатели бяха загрижени, когато тя оповестява се, че се почувствала зле след годишния церемониал Trooping the Color.

Всяка година, откогато се омъжи за принц Уилям и стана част от кралското семейство, Кейт се радваше на много блестяща форма на превоз, с цел да стигне от Бъкингамския замък до парада на конната армия за и назад като част от парада за рождения ден на суверена. Но през 2019 година разходката с конска карета не мина толкоз безпрепятствено, защото съгласно известията тя стартира да се усеща зле заради по-малко известно заболяване, от което страда.

Кейт седеше в каретата до кралица Камила, която тогава беше херцогинята на Корнуол, принц Хари и Меган Маркъл, до момента в който пътуваха до и от военното събитие през юни.

Някои се чудеха за какво от време на време изглеждаше малко по-нецветна, а не като нормално усмихната. Въпреки това Mirror разкри, че в действителност пътуването с каретата е предиздвикало...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР