Принцесата на Уелс вече си е у дома в Уиндзор,

...
Принцесата на Уелс вече си е у дома в Уиндзор,
Коментари Харесай

Важният повод, който Кейт ще пропусне

Принцесата на Уелс към този момент си е вкъщи в Уиндзор, където занапред ще се възвръща от интервенцията в коремната област, която претърпя в средата на януари. След 13-дневен престой в болница, тя беше изписана през вчерашния ден, 29 януари.
 Кейт Мидълтън и изписването на принцесата от болница след коремната интервенция
Кейт Мидълтън най-сетне вкъщи

Принцесата е изписана от болница

За страдание обаче след сходни хирургически интервенции времето за цялостно и дейно възобновяване е дълго. Точно поради това Кейт Мидълтън най-вероятно ще пропусне много значим мотив за нея - рождения ден на майка си.

Керъл Мидълтън ще навърши 69 години на следващия ден, 31 януари. Как тъкмо ще чества не е ясно, само че предходни години тя постоянно е отбелязвала рождения си ден охолно, а Кейт постоянно е участвала.
 Керъл Мидълтън

Керъл Мидълтън

През 2019 година Пипа Мидълтън провежда празника й в Челси, а още по-рано цялото семейство Мидълтън пътува на до карибския остров Мъстик особено за рождения ден на Керъл, напомнят Hello.

Предвид актуалните условия, Керъл Мидълтън надали ще чества по-далеч от вкъщи на фамилията в Бъркшир, който е релативно покрай Аделаид Котидж, където живеят принц Уилям, Кейт и децата им.

Въпреки това Кейт Мидълтън надали ще може да участва на празника на майка си. Керъл и пък бяха видяни в London Clinic през отминалата седмица, което значи, че са били на посещаване при принцесата на Уелс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР