Принцесата на Монако - Шарлийн, привлече вниманието на последната си

...
Принцесата на Монако - Шарлийн, привлече вниманието на последната си
Коментари Харесай

Шарлийн събра погледите с разкошен тоалет на фестивала в Монте Карло

Принцесата на Монако - Шарлийн, притегли вниманието на последната си обществена поява, на която изглеждаше превъзходно.

Тя и брачният партньор ѝ - принц Албер, бяха на церемонията по откриването на 61-ия ефирен фестивал в Монте Карло. Двамата изглеждаха щастливи дружно. Това бе първото обществено излизане на Шарлийн след близо две години неявяване от светския живот, написа "People ".



Принцесата бе облечена в дълга асиметрична рокля в зелено. Красивата ѝ визия бе допълнена с бижута от Van Cleef & Arpels и чифт дълги златни обеци, които идеално подчертаваха русата ѝ коса, завършена в къса прическа.

Още в четвъртък вечерта принцесата заяви за края на изолацията си от Коронавирус, който прекара леко, и застана без маска до принц Албер и щерка им принцеса Габриела на балкона на двореца, където те следиха годишното религиозно шествие на Християнския корпус. Но петък вечер беше първият ѝ късмет да възобнови обществените си изяви.



След като се върна към публичния живот през май, само че по-късно трябваше да редуцира графика си заради Коронавирус, 44-годишната кралска персона изглеждаше щастлива да е още веднъж измежду хора. Когато с Албер слязоха от колата си и стъпиха на аления килим, събралите се почитатели я стопираха и Шарлен дълго беседва и се снима с тях.

Тя даже си направи и селфи с всеки, в това число и с носителя на "Оскар " - Дани Глоувър, допълват още от медията.

Телевизионният фестивал в Монте Карло се организира всяка година през юни в Княжество Монако на форума на Грималди, под почетното председателство на Негово Височество принц Албер II от Монако. Форумът е учреден от неговия татко - принц Рение, и включва редица международни министър председатели и другарски вечеринки с десетки известни телевизионни звезди от минали и сегашни сериали.

Тази година участваха Джоан Фрогат от "Downtown Abbey ", Камрин Манхайм от "Закон и ред ", Джейсън Пристли, Дейвид Хаселхоф.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР