Принцеса Шарлот е готова да наследи едно от най-емблематичните наследства

...
Принцеса Шарлот е готова да наследи едно от най-емблематичните наследства
Коментари Харесай

Безценното семейно наследство на принцеса Даяна `ще отиде при принцеса Шарлот – не Лилибет`

Принцеса Шарлот е подготвена да наследи едно от най-емблематичните наследства на принцеса Даяна - тиара, която тя носеше в деня на сватбата си с Чарлз повече от 40 години преди.

Според източници от двореца, защото Шарлот е най-голямата от внучките на принцеса Даяна, тя ще получи първи избор, когато стане въпрос кои наследствени движимости да наследи, като Лилибет е втората от дъщерите на сина си. През 2021 година вътрешен човек, непосредствен както до Кеймбридж, по този начин и до семейство Спенсър, разкри, че когато Шарлот навърши пълноправие, осемгодишното дете ще има „ определените бижута от двореца “.

Най-желаният предмет – тиарата на Спенсър - сега се грижи за нея по-малкият брат на Даяна, Ърл Чарлз Спенсър, който живее в фамилната къща Алторп. Говорейки за наследството пред GoodToKnow, кралският източник твърди: „ Уилям е непосредствен с чичо си и е попитал дали едноименната тиара на майка му може да бъде дадена на Шарлот някой ден. “ Те продължиха: „ Уилям е изцяло наясно, че графът има свои дъщери,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР