Принцеса Шарлийн винаги е била една от най-стилните, красиви и

...
Принцеса Шарлийн винаги е била една от най-стилните, красиви и
Коментари Харесай

Свежа промяна или модна катастрофа: Вижте новата прическа на принцеса Шарлийн

Принцеса Шарлийн постоянно е била една от най-стилните, красиви и харесвани кралски особи. Макар и бракът ѝ с принц Албер II да е със съмнителна известност и да не я показва постоянно в най-хубавата ѝ светлина. Каквото и да се случва, светът постоянно ще се възхищава на Шарлийн и тя ще бъде фешън образец за дамите.

След като през последните години тя мина през тежки тествания със здравето, дълго време отсъстваше от обществените задължения, а по-късно се завърна слаба и някак немощна. С времето хубостта ѝ се завърна, а през днешния ден ни зашемети с чисто нова прическа. 

 принц Албер, принцеса Шарлийн

Знаем, че нищо не трансформира визията на една жена по този начин, както цветът на косата и дължината. Е, Шарлийн е решила да опитва самоуверено с тези две неща, като към този момент е с прическа, вид " момчешка " и е с пепляво рус цвят на кичури.

 

Когато една жена подхваща сходна стъпка, вероятните резултати да са два - или да наподобява феноменално красива, или да се окаже тотална злополука. Бихме споделили, че Шарлийн в никакъв случай не може да наподобява пагубно, тъй че по-скоро бихме отчели новата ѝ визия като сполучлива. 

 принцеса Шарлийн

 принцеса Шарлийн

Според психолози, изборът на подобен вид прическа и този цвят приказва за вътрешна нужда на индивида да направи опит да разбере себе си, потребностите и желанията си, като не притегля вниманието на другите. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР